MMA-Handskar för proffs & nybörjare

MMA Handskar behövs för dig som tränar Mixed Martial Arts. En kampsport där sparkar, slag, kast och brottning är tillåtet. MMA-handskarna har mindre stoppning än vanliga handskar. Fingrarna fria för att du ska kunna greppa motståndaren. För att kunna träna behöver du ett par MMA-handskar för sparring och match. Här hittar du bra och billiga MMA handskar. För tävling bör du välja en handske som är godkänd av SMMAF (svenska MMA Förbundet).

MMA Handskar storlek & mått

Vi hjälper dig att välja rätt storlek för dina mma-handskar. Oavsett om du letar efter en tävlings eller specifika sparring-handskar. Kom ihåg att boxningshandskar mäts i OZ (OUNCE).

StorlekMått i centimeter
Smindre än 21 cm
M21,5 – 23 cm
L23,5 – 25 cm
XL25,5 – 27 cm

Handskar för sparring & match

Venum Challenger MMA-handskar ger valuta för pengarna. Lågt pris, utan att göra avkall på kvalitet.

Smart kardborresystem för storleksjustering och handledssupport. Stoppade med skum i olika densiteter för att absorbera stötar och minimera skador både på dig och din motståndare (eller sandsäck). Förstärkta fingeröppningar för extra slitstyrka.

Köp här

MMA Open Thumb Grappling Glove är en kort modell med stretch i sidorna. Välgjord grapplinghandske från Everlast i robust och följsamt material. Handskarna är smidiga och lätta för att underlätta grapplingmoment och har stötdämpande vaddering över knogar och handrygg. Handskarna säkras med kardborrelinda för bästa komfort så att du kan känna dig bekväm under din träning.

Köp här

Lämna en kommentar