Hur du hittar de bästa oddsbonusarna när du bettar på boxning

Hur du hittar de bästa oddsbonusarna när du bettar på boxning

Är du intresserad av boxning? Tycker du om att se när Floyd Mayweather lägger an på sina motståndare, när Tyson Fury knockar dem eller när Jake Paul ger sig ut på nya typer av äventyr i boxningsringen? Vad kul! Det gör vi också!

Om du gillar detta är sannolikheten även stor för att du gillar att kasta in en satsning på de fajter som du gillar. Numera finns det massvis av olika odds att ta del av, vilket gör att sannolikheten är hög för att det finns någon typ av odds som passar bra för dig.

6 tips för att hitta de bästa oddsbonusarna när du bettar på boxning

Nedan hittar du några av våra bästa tips:

hittar de bästa oddsbonusarna när du bettar på boxning

Jämför mellan olika aktörer

Det första du bör göra är att ta en titt på marknaden för att se vilka typer av oddsbonusar som existerar. Faktum är att bonusarna kan skilja sig ganska drastiskt mellan olika aktörer, inte bara vad det gäller belopp, utan även i utformning.

Hos vissa aktörer hittar du bonusar som ligger på omkring hundra kronor, medan andra etablissemang erbjuder tusentals kronor.

Som sagt kan bonusarna även skilja i utformning. Vissa sajter erbjuder dig en ren cashbonus, till exempel 100 kronor extra om du sätter in minst 100 kronor av egna pengar. Andra erbjuder pengarna tillbaka om din satsning inte går till din fördel.

Utöver detta kan det även finnas andra typer av bonusar och kampanjer som du kan komma att vara intresserad av.

Klura ut vilken typ av bonus som passar bäst för dig

Sätt dig ner och fundera på vilken bonus som faktiskt är mest tilltalande för dig. Den bonusen som vid första anblick ser bäst ut behöver nödvändigtvis inte vara den som är bäst i det långa loppet. Samma sak gäller även för beloppen. Läs alltid det finstilta och klura ut matematiken. En bonus på 1000 kronor behöver nödvändigtvis inte vara bättre än en bonus på 500 kronor om kraven är höga.

Därmed bör du alltid kontrollera regler, villkor och det finstilta för att få en tydlig överblick över de bonusar som finns tillgängliga för dig, för att på så sätt kunna ta ett genomtänkt och bra beslut.

Leta efter unika erbjudanden

Ibland får du möjlighet att ta del av unika erbjudanden, till exempel säsongskampanjer eller i perioder där aktörerna vill attrahera en större skara nya medlemmar. Under dessa perioder är kampanjer och bonusar vanligtvis bättre, vilket ger dig en ypperlig möjlighet att få en så bra deal som möjligt.

Var inte rädd för att fråga kundtjänsten

Detta är något som få faktiskt känner till, men om du är villig att be om unika kampanjer är det möjligt i vissa fall. Allt du behöver göra är att höra av dig till kundtjänsten och säga att du har hittat ett bättre erbjudande på en annan sajt. Även om det är långt ifrån alla som är villiga att bräcka sina konkurrenters erbjudanden, är det möjligt att hitta ett unikt erbjudande på detta sätt.

Håll ögonen öppna hela tiden

Bonusmarknaden uppdateras hela tiden. Faktum är att bonusarna kan skilja sig en hel del från dag till dag. Därmed bör du alltid hålla ögonen öppna för att inte missa något. Det finns många sidor håller koll på detta åt dig om du inte känner dig manad att själv hålla koll på de sidor som du är intresserad av.

Stanna kvar hos samma aktör under en längre tid

I vissa fall kan det löna sig att byta mellan olika aktörer, till exempel om en annan sajt erbjuder bättre bonusar. Men i många fall kan det även löna sig att stanna kvar hos samma aktör under en längre tid. Anledningen till detta är att många sajter erbjuder lojalitetsprogram, vilket gör att du kan få bonusar under tidens gång. Ju längre och mer du spelar, desto större blir belöningarna.

Tänk även på…

Att aldrig spela för mer pengar än du har råd att förlora. Sätt en spelbudget som du håller dig till, och hör omedelbart av dig till Spelpaus.se eller liknande organisation om du känner att ditt spelande har gått över styr.

Alla sidor med svensk licens har även ett flertal verktyg som du kan använda dig av för att reglera ditt spelande. Här får du sätta eventuella insättningsgränser, får möjlighet att stänga av dig på viss tid eller för alltid, tillsammans med ett flertal andra verktyg som ger dig möjlighet att hålla spelandet på en bra nivå.

Ta del av diskussionen